Autor Thema: Laufzeitfehler 380  (Gelesen 1091 mal)

Offline John vd Ploeg

  • Mitglied
  • Beiträge: 31
  • Ort: Groningen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Laufzeitfehler 380
« am: 10. Oktober 2018, 09:03:14 »
Hallo,

Sinds dat ik mijn laptop onlangs heb geformateerd en Windigipet 2018 Premium Edition opnieuw heb geinstalleerd heb ik een probleem.

Wanneer ik op de Treinritten- Automatisering- Editor klik verschijnt er de volgende melding.

Laufzeitfehler '380' Ungultige Eigenschaftswert als ik vervolgens klik sluit het programma.

Heeft iemand een oplossing?

Alvast vriendelijk bedankt.

John
  • Win-Digipet-Version:
    2015

Offline Sven Spiegelhauer

  • Betatester
  • Senior-Mitglied
  • *
  • Beiträge: 6762
  • Ort: Bernau Ort bei GoogleMaps suchen de
    • N-Bahn-Fahrer
Re: Laufzeitfehler 380
« Antwort #1 am: 10. Oktober 2018, 09:16:05 »
Hallo John,

Update 2018.0b installiert?
Viele Grüße aus dem schönen Land Brandenburg
Sven
  • Win-Digipet-Version:
    2015 / 2018 / Beta (natürlich alle mit aktuellen Update)
  • Anlagenkonfiguration:
    Spur-N, IB-II, IB-Basic, µCon Booster/Railspeed, Uhlenbrock Loconet-RM/Servo-, Schalt- und MA-Decoder, LDT Schalt- und Lichtsignaldecoder, Lokdecoder(DCC) Tran/ESU/Kühn, Drehscheibendecoder G.Boll und LDT, viele Eigenbauten
  • Rechnerkonfiguration:
    Notebook Win10 optional 2xMonitor(24)

Offline John vd Ploeg

  • Mitglied
  • Beiträge: 31
  • Ort: Groningen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Re: Laufzeitfehler 380
« Antwort #2 am: 10. Oktober 2018, 09:26:56 »
Hallo,

Deze heb ik inderdaad geinstaleerd.
  • Win-Digipet-Version:
    2015

Offline Stefan Lersch

  • Moderator
  • Senior-Mitglied
  • *
  • Beiträge: 5854
  • Ort: Brühl (bei Köln) Ort bei GoogleMaps suchen de
    • Infos zum Down-Syndrom alias Trisomie 21
Re: Laufzeitfehler 380
« Antwort #3 am: 10. Oktober 2018, 22:52:07 »
Hallo John,

ga naar de startcenter en kiez "Reparieren und Komprimieren". Helpt dat?
Viele Grüße,
Stefan
  • Win-Digipet-Version:
    WDP 2018.x Beta
  • Anlagenkonfiguration:
    N-Anlage im Bau, Minitrix & Co., Tams MC 2.1.0, DCC, kabasoft Booster und RMs, Franke-Weichendecoder und Darisus-Multidecoder (Weichen und Signale), Stärz-Kehrschleifen-Module
  • Rechnerkonfiguration:
    Quad Core 8 GB mit Win 10, 32" Bildschirm

Offline John vd Ploeg

  • Mitglied
  • Beiträge: 31
  • Ort: Groningen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Re: Laufzeitfehler 380
« Antwort #4 am: 11. Oktober 2018, 08:49:22 »
Beste Stephan,

Ja inderdaad ik heb ook de optie 'reparieren und komprimeren' geprobeerd, ook dat hielp niet.
Ik heb inmiddels ook Win-Digipet Premium 2018 volledig verwijderd en de Demo versie geïnstalleerd om te kijken of ik deze foutmelding dan ook zou krijgen.

En inderdaad ook bij de Demo versie komt nu de foutmelding terug, dus het heeft er schijn van dat er iets met Windows is of zo. (alles na het formatteren / leeghalen en opnieuw installeren van Windows).

Ik heb echt geen idee.

Gr John 
  • Win-Digipet-Version:
    2015

Offline Stefan Lersch

  • Moderator
  • Senior-Mitglied
  • *
  • Beiträge: 5854
  • Ort: Brühl (bei Köln) Ort bei GoogleMaps suchen de
    • Infos zum Down-Syndrom alias Trisomie 21
Re: Laufzeitfehler 380
« Antwort #5 am: 11. Oktober 2018, 14:43:54 »
Hallo John,

verwijder WDP op nieuw en installeer het als administrator. Rechter muisklik op setup.exe en kiez "installeren als administrator". Het zelfde met de update.
Viele Grüße,
Stefan
  • Win-Digipet-Version:
    WDP 2018.x Beta
  • Anlagenkonfiguration:
    N-Anlage im Bau, Minitrix & Co., Tams MC 2.1.0, DCC, kabasoft Booster und RMs, Franke-Weichendecoder und Darisus-Multidecoder (Weichen und Signale), Stärz-Kehrschleifen-Module
  • Rechnerkonfiguration:
    Quad Core 8 GB mit Win 10, 32" Bildschirm

Offline John vd Ploeg

  • Mitglied
  • Beiträge: 31
  • Ort: Groningen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Re: Laufzeitfehler 380
« Antwort #6 am: 12. Oktober 2018, 11:59:02 »
Beste Stefan,

Ik waardeer jouw meedenken, super bedankt!

Maar ik heb Windigipet verwijderd en opnieuw als administrator geïnstalleerd (ook de update) maar het mag helaas niet helpen.

Nog steeds de zelfde foutmelding Laufzeitfehler '380' Ungultige Eigenschaftswert.

Groet John


  • Win-Digipet-Version:
    2015

Offline Stefan Lersch

  • Moderator
  • Senior-Mitglied
  • *
  • Beiträge: 5854
  • Ort: Brühl (bei Köln) Ort bei GoogleMaps suchen de
    • Infos zum Down-Syndrom alias Trisomie 21
Re: Laufzeitfehler 380
« Antwort #7 am: 12. Oktober 2018, 14:41:45 »
Hallo John,

exact zo : Rechter muisklik op setup.exe en kiez "installeren als administrator"? Dat is heel belangrijk!
Viele Grüße,
Stefan
  • Win-Digipet-Version:
    WDP 2018.x Beta
  • Anlagenkonfiguration:
    N-Anlage im Bau, Minitrix & Co., Tams MC 2.1.0, DCC, kabasoft Booster und RMs, Franke-Weichendecoder und Darisus-Multidecoder (Weichen und Signale), Stärz-Kehrschleifen-Module
  • Rechnerkonfiguration:
    Quad Core 8 GB mit Win 10, 32" Bildschirm

Offline John vd Ploeg

  • Mitglied
  • Beiträge: 31
  • Ort: Groningen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Re: Laufzeitfehler 380
« Antwort #8 am: 15. Oktober 2018, 10:11:26 »
Beste Stephan,

Ja inderdaad dat heb ik precies zo gedaan maar helaas geen verandering.

Gr John
  • Win-Digipet-Version:
    2015

Offline Jacques Lormans

  • Senior-Mitglied
  • Beiträge: 111
  • Ort: Weert (NL) Ort bei GoogleMaps suchen nl
  • Als A niet werkt hebben we nog 25 letters te gaan.
    • Mijn website
Re: Laufzeitfehler 380
« Antwort #9 am: 23. Oktober 2018, 09:22:09 »

Hallo,


runtime errors hebben vaak te maken met onvolledige installatie van het besturingssysteem hetgeen fouten in het windows register veroorzaakt.


Ze zijn vaak moeilijk op te sporen. Hieronder een link waar daar meer over verteld wordt.
Er zijn ook speciale tools die je daarbij kunnen helpen. Maar deze kosten vaak geld en daarna lastig te verwijderen.


https://errorkit.com/errors-directory/id/41687?language=nl&cid=Errors.NL.new-errorid_41687-errorname_Error_380&gclid=Cj0KCQjwjbveBRDVARIsAKxH7vkRyrII82uNT7p1pWIFl4l5Jp07LtW5XCClzVrWVnjduFRhg1lwiyAaAq5SEALw_wcB



succes.


gr. Jacques

Met vriendelijke groet
Jacques Lormans
  • Win-Digipet-Version:
    WDP-Premium 2018
  • Anlagenkonfiguration:
    H0 1:87 2-Rail gelijkstroom | NL | NS | IB-Com | DCC | Uhlenbrock | LocoNet | Piccomitt draaischijf electronica
  • Rechnerkonfiguration:
    Windows 10

Offline Wiel Cobben

  • Senior-Mitglied
  • Beiträge: 58
  • Ort: Haelen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Re: Laufzeitfehler 380
« Antwort #10 am: 15. April 2019, 12:28:29 »
Beste John,
Ik heb hetzelfde probleem. Heb jij inmiddels een oplossing? Bij mij begon het probleem bij de automatische update van build 1709 naar build 1803 Windows 10 Home. De PC kon deze update niet verwerken en Windows moest opnieuw geïnstalleerd worden. Mijn PC is een ASUS TX300.
Groeten Wiel
Märklin HO; C-Gleis in Neubau; Hochleistungsantriebe 6090 M1 und M2 (14) und mfx; WDP 2015.2 Premium; ASUS G75VX Windows 10 Pro; Intel Core i7 3630QM CPU @ 2,4 GHz Quad Core Processor 16 GB Ram 64 bit; Märklin CS2 (Version 4.1.2) HW 4.33; 60125; 1x60883; 20x60881; 3x 6088; 2x Booster 6017; K83 ud K84; Märklin Weichendecoder

Offline RvSwol

  • Senior-Mitglied
  • Beiträge: 97
  • Ort: Enkhuizen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Re: Laufzeitfehler 380
« Antwort #11 am: 15. April 2019, 22:02:55 »
Beste WDP gebruikers,
ik ging ook naar de link, kreeg een waarschuwing voo Junkware
met vriendelijke groet,
Rupert van Swol

Zu diesem Beitrag gehören 1 Anhäng(e). Um diese zu sehen oder zum Download müssen Sie sich einloggen.
  • Win-Digipet-Version:
    Premium edition 2018.1.c
  • Anlagenkonfiguration:
    Gleis Lenz 0 1:45 /  LZV200 v3.8; LV 102 handregler  LH 101, stellwerk LW 100 ; Schaltdecoder LS100/110 + LS150 ;Rückmelder LR101 mit Lb 050 +LB100 Stromfühler; LK 200 Kehrschleifenmodul von Lenz.
  • Rechnerkonfiguration:
    IntelNUC8i7HVK /32GB Ram /Radeon™ RX Vega M GH /Windows 10 Home edition