Autor Thema: Pauze bis stillstand fur Backup.  (Gelesen 150 mal)

Offline RvSwol

  • Mitglied
  • Beiträge: 41
  • Ort: Enkhuizen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Pauze bis stillstand fur Backup.
« am: 01. Dezember 2018, 14:59:16 »
Beste forum leden,
Na een halfuur rijden,  kreeg ik het volgende scherm te zien, maar een vervolg van de treinrit bleef uit daar ik met de beschikbare schermen de pauze niet kon opheffen.
Ik heb nog gezocht bij WDP instellingen,  maar niets gezien van Backup tijdens het rijden toegestaan.
Dus alles handmatig netjes beëindigt, en weer opgestart, echter na een uur kreeg ik weer het scherm te zien.
Hoe zet ik dit backup proces uit.
met vriendelijke groet.
Rupert van Swol
  • Win-Digipet-Version:
    Premium edition 2018.0.30
  • Anlagenkonfiguration:
    Spur Null/ BIDIB/ μConManager+Railspeed / LZV100 v3.6
  • Rechnerkonfiguration:
    Asus R500VD: I7/Windows 10 Home edition

Offline Sven Spiegelhauer

  • Betatester
  • Senior-Mitglied
  • *
  • Beiträge: 6369
  • Ort: Bernau Ort bei GoogleMaps suchen de
    • N-Bahn-Fahrer
Re: Pauze bis stillstand fur Backup.
« Antwort #1 am: 01. Dezember 2018, 15:09:19 »
Hallo Rupert,

Systemeinstellungen -> Programmeinstellungen -> Generelles

ganz unten der letzte Haken.
Viele Grüße aus dem schönen Land Brandenburg
Sven
  • Win-Digipet-Version:
    2015 / 2018 / Beta (natürlich alle mit aktuellen Update)
  • Anlagenkonfiguration:
    Spur-N, IB-II, IB-Basic, µCon Booster/Railspeed, Uhlenbrock Loconet-RM/Servo-, Schalt- und MA-Decoder, LDT Schalt- und Lichtsignaldecoder, Lokdecoder(DCC) Tran/ESU/Kühn, Drehscheibendecoder G.Boll und LDT, viele Eigenbauten
  • Rechnerkonfiguration:
    Notebook Win10 optional 2xMonitor(24)

Offline Ronald Meijer

  • Senior-Mitglied
  • Beiträge: 208
  • nl
    • You tube kanaal Arnhegen
Re: Pauze bis stillstand fur Backup.
« Antwort #2 am: 01. Dezember 2018, 15:10:35 »
Rupert,

Ik denk dat je dat kunt vinden bij de systeeminstellingen onder het het tabblad generelles  en dat daar bij jou staat aangevinkt "bei inaktivitat Wieder herstullungsdaten ....etc" dat vinkje uitzetten.

(Ah terwijl ik zat te typen al hulp uit Duitsland geboden zie ik)

Groet

Ronald

Offline RvSwol

  • Mitglied
  • Beiträge: 41
  • Ort: Enkhuizen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Re: Pauze bis stillstand fur Backup.
« Antwort #3 am: 01. Dezember 2018, 16:33:14 »
Heren bedankt voor het het helpen.  :)
  • Win-Digipet-Version:
    Premium edition 2018.0.30
  • Anlagenkonfiguration:
    Spur Null/ BIDIB/ μConManager+Railspeed / LZV100 v3.6
  • Rechnerkonfiguration:
    Asus R500VD: I7/Windows 10 Home edition