Autor Thema: FMX  (Gelesen 373 mal)

Offline Cois

  • Junior-Mitglied
  • Beiträge: 8
  • be
FMX
« am: 07. August 2019, 15:02:37 »
ik bezit : Win 10. WDP 1500. IB2 en LDT en IB decoders.
Alles werkt goed maar kan ik FMX Marklin loc's besturen
Mvg Cois
  • Win-Digipet-Version:
    2015
  • Anlagenkonfiguration:
    H0 (Uhlenbrock/Marklin)
  • Rechnerkonfiguration:
    Pentium I3

Offline Bob Vermeulen

  • Senior-Mitglied
  • Beiträge: 1356
  • Ort: Holland Ort bei GoogleMaps suchen
    • "Feldbergbahn"
Re: FMX
« Antwort #1 am: 07. August 2019, 17:03:27 »
Hallo,

Als ik je vraag goed begrijp wil je een MFX lok via IB II laten rijden.
Dat gebeurd dan via het Motorola formaat denk ik.

mvrgr Bob
------------------------------------------

Groeten uit Holland

N bahn | Periode III | Duitsland middelgebergte | PentiumIV | WindowsXP | WDP 2018.1c | TAMS | LDT RM-GB-8 | S-DEC-4 |

Offline Cois

  • Junior-Mitglied
  • Beiträge: 8
  • be
Re: FMX
« Antwort #2 am: 08. August 2019, 09:16:25 »
Hallo Bob
de IB 2 centrale staat in de DCC format dan zal ik ze in Motorola format zetten
Heeft dat dan geen invloed voor de andere lok's die in DCC format werken
Mvg Cois
  • Win-Digipet-Version:
    2015
  • Anlagenkonfiguration:
    H0 (Uhlenbrock/Marklin)
  • Rechnerkonfiguration:
    Pentium I3

Offline Ruben Derks

  • Senior-Mitglied
  • Beiträge: 105
  • Ort: Groesbeek Ort bei GoogleMaps suchen nl
  • Ruben Derks
Re: FMX
« Antwort #3 am: 08. August 2019, 18:33:37 »
Nee heeft het niet.

Rijden onder Motorola protocol betekend wel dat de loc zich zo gedraagt.

Hij meld zich niet aan, en alleen F0 tot F4 zijn beschikbaar. Dat is doorgaans wel voldoende.

Groetjes Ruben
Ruhnpott in modell in anbau.

NS en DB jaren 50/60 | Fremo lid
  • Win-Digipet-Version:
    Windigiet 2018 Premium Edition Deutsch
  • Anlagenkonfiguration:
    Tillig E-lite HO | ECoS-2|Digikeijs |Roco, Fleischann,Trix, ESU, Artitec, Philotrain & Weinert matrieel |
  • Rechnerkonfiguration:
    HP Omen 15"  | i7 6700HQ | 8 GB | 128Gb SSd | 1TB HDD | Win10