Autor Thema: Sprongmarker  (Gelesen 121 mal)

Offline John vd Ploeg

  • Senior-Mitglied
  • Beiträge: 56
  • Ort: Groningen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Sprongmarker
« am: 13. Januar 2021, 11:10:42 »
Hallo,

Ik heb een vraag over een sprongmarker, kun je met deze optie over een dubbel spoor te 'springen' of moet dat per spoor.

Alvast bedankt.

Groet John


Zu diesem Beitrag gehören 1 Anhäng(e). Um diese zu sehen oder zum Download müssen Sie sich einloggen.
  • Win-Digipet-Version:
    2015

Offline Her Bert

  • Senior-Mitglied
  • Beiträge: 67
  • Ort: Marl NRW Ort bei GoogleMaps suchen de
Re: Sprongmarker
« Antwort #1 am: 13. Januar 2021, 11:25:15 »
Hallo Jon,
warum machst du das nicht mit den Brückensymbole, siehe Foto

Herbert

Zu diesem Beitrag gehören 1 Anhäng(e). Um diese zu sehen oder zum Download müssen Sie sich einloggen.
schöne Grüße
Herbert
  • Win-Digipet-Version:
    Win Digipet 2018.2c Premium Edition
  • Anlagenkonfiguration:
    Märklin Central Station 3+, 3Leiter, C-Gleis
  • Rechnerkonfiguration:
    Win 10 pro

Offline John vd Ploeg

  • Senior-Mitglied
  • Beiträge: 56
  • Ort: Groningen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Re: Sprongmarker
« Antwort #2 am: 13. Januar 2021, 11:35:23 »
Hallo Herbert,

Ich habe dem Brückensymbole nog nicht gebraucht ich werde das gleich versugen, vielen dank fur deine hilfe.

Gruss John
  • Win-Digipet-Version:
    2015

Offline B.Doorduin

  • Senior-Mitglied
  • Beiträge: 197
  • Ort: Bergen op Zoom Ort bei GoogleMaps suchen nl
Re: Sprongmarker
« Antwort #3 am: 13. Januar 2021, 17:30:33 »
Hoi John,

Met een een sprongmarke kan je naar elk willekeurige plek op je baan in WDP, springen. Ik heb div sprongmarken op mijn baan (zie bijlage) in WDP en dat maakt mijnsinziens de tekening van de baan een heel stuk makkelijker. Ik ben geen voorstander van het werken met een brugsymbool, maar je kan daarmee idd ook een dubbelspoor bv overbruggen. Een sprongmarker heeft het grote voordeel tov een brugmarker dan je op elke willekeurige plek op de baan dit spoor verder kan laten gaan.
Ik heb een stuk of 7 sprongmarkers in de baan en vind dat zelf prettig werken. Probeer het eens naast elkaar uit dan zie je vanzelf welke optie je het prettigst vindt.

Gr
Bas


Zu diesem Beitrag gehören 1 Anhäng(e). Um diese zu sehen oder zum Download müssen Sie sich einloggen.
Deelnemer Windigipet Gebruikersgroep Nederland
Vriendelijke groet
Bas Doorduin
  • Win-Digipet-Version:
    2009PE
  • Anlagenkonfiguration:
    Fleischmann/Roco DCC, 2-Rail, Twin Center, HSI-88, TT-DEC, Epoche I-III, schaal H0, rollend materiaal: Duits...
  • Rechnerkonfiguration:
    Windows10

Offline John vd Ploeg

  • Senior-Mitglied
  • Beiträge: 56
  • Ort: Groningen Ort bei GoogleMaps suchen nl
Re: Sprongmarker
« Antwort #4 am: 14. Januar 2021, 09:50:13 »
Beste Bas,

Jij ook vriendelijk bedankt voor jouw bijlage.
Ik ga dat ook proberen.

Groet John
  • Win-Digipet-Version:
    2015